Chow Chow – Mozart søger familie

Vi har Mozart, en Chow Chow han på ca. 21 måneder, som søger et nyt hjem.

Mozart er en kærlig hanhund, som er glad for sin familie og mennesker han kender. Han er reserveret overfor nye mennesker og skal lige se dem an. Han er meget madglad, så bestikkelse med godbiddere hjælper tit godt på vej ;-)

Han er god med andre hunde – både hanner og tæver, da han ofte deltager i ’hundeleg’, hvor han udvikler et godt hundesprog / adfærd over for andre hunde.

Mozart leder efter et hjem, hvor boligen er i stueplan og med direkte udgang til indhegnet have. Han er glad for at være ud, men vil også gerne være inde sammen med sin familie.

Familien han søger har erfaring med at have hund og mangler en skøn Chow Chow at kaste al deres kærlighed over. Familien er klar på at tilbyde ham gåture og forskellige oplevelser, så han løbende udvikler sin selvtillid.

Mozart vil rigtig gerne møde hans evt. kommende nye familie et par gange for at sikre at der er et godt match – det samme gælder hvis der i forvejen er en anden hund i hjemmet.

Hvis du/I tænker I er den helt rigtige familie med de rigtige rammer kan du kontakte mig. Så kan jeg fortælle lidt mere om Mozart og jeg kan høre om hvem er du, hvor/hvordan bor du, hvorfor du er interesseret i Mozart mm.

E-mail: stine@kennelhjelme.dk
Tlf: 41400330

You may also like...