Farvel Mandela

Det er svært at skrive, for det betyder at dette ikke blot er et mareridt men realiteten…

Min ‘one and only’ Mandela har efterladt mig med et knust hjerte. Vores tid sammen er kommet til en ende – jeg troede vi havde aftalt, at vi skulle leve sammen resten af mit liv. Fremover vil det kun være i mindet og hjertet, at jeg igen kan se dit smilende ansigt, røre din smukke fluffy krop, føle vores helt specielle forbindelse og dele mine tanker med dig på en af vores skovture.

Jeg er evigt taknemmelig for, at du kom ind i mit liv og gav mig din ubetinget kærlighed – i ægte Chow Chow stil. Sammen har vi haft utallige vidunderlige og fantastiske oplevelser. Vi har over årene praktiseret mange forskellige træningsdiscipliner og sammen rejst i store dele af Europa for at deltage på hundeudstillinger. Jeg værdsætter vores enestående teamwork; jeg synes vi var et rigtigt ’dream team’ – dig og mig.

Det tog kun 6 uger for en aggressiv kræft tumor at ændre vores liv pludseligt og uventet. Så med Mandelas værdighed og mentale glæde intakt var det tid til at sige farvel.

Dette er enden af en æra, du var ‘one of a kind’. Sammen har vi opnået en exceptionel liste af præstationer, der gør dig til den mest vindende sorte Chow Chow i dansk historie.

Du efterlader mig med et knust hjerte, men også et hjerte fyldt af de bedste minder. Indtil vi ses igen – farvel my love

For evigt i mit hjerte.

Mandela (Piuk Chow Possesses Black Passion)
10.09.2010 – 15.04.2021

Mere om Mandela

Dansk Kennel Klubs medlemsblad ’Hunden’ bragte en artikel på deres online platform som en hyldest til Mandela. Sikke en ære. Du kan læse artiklen her: Vi hylder Mandela

Du kan også besøge Mandelas side og se flere billeder og resultater. Klik her for Mandelas side.

You may also like...