Best In Show

For første gang i over 25 år vinder en Chow Chow Best In Show på en international udstilling i Danmark – og det er min Mandela! 

Chow Chow Kennel Hjelme Piuk Chow Possesses Black Passion og Stine Hjelme og Hans Almgren

 

Jeg er så stolt over min store bamse, der leverede en perfekt præstation på DKKs Crufts kvalificerende CACIB udstilling i Roskilde d. 1. maj 2016. Først i racebedømmelsen under den ungarnske all-round dommer Attila Czeglédi, som med en BIR placering til Mandela sendte ham videre til gruppekonkurrencen i store ring. Her imponerede han den norske dommer Arne Foss, som gav ham sejren i gruppe 5 og vi var videre til Best In Show konkurrencen. 

10 hunde tilbage var tilbage – alle af høj kvalitet, mange tidligere BIS vindere. Efter en præsentation og gennemgang af de 10 hunde var dommeren Hans Almgren fra Sverige klar til at udvælge de fire hunde, som skulle placeres. Til min store overraskelse var Mandela blandt de fire. Jeg var pavestolt over at få en BIS placering. Så blev nr. 4 annonceret – og det var ikke os. Nr. 3 blev placeret og kun to hunde tilbage. Det var stadig ikke gået op for mig, at jeg kunne ende med at vinde. Vi tog den sidste runde rundt i ringen sammen med den anden tilbageværende hund (BIS vinderen fra dagen før). Så lød det i højttalerne at vinderen var CHOW CHOW! Jeg var målløs og stod med tåre i øjnene. 

MANDELA VAR BEST IN SHOW!!

Jeg fik et stort kram fra dommeren, fik samlet mig selv og hjulpet Mandela op på podiet. Så blev der taget billeder og vi tog æresrunde rundt i ringen.

Der var 3.341 hunde tilmeldt udstillingen og jeg er så stolt over at være den heldige ejer af Best In Show

Mandela – BIS INTCH NORDCH DKCH SECH NOCH FICH CZCH DEVDHCH NORDV14 KLBCH KLBV15 KBHV15 DKV15 DKKV15 NCCCKLBV16 Piuk Chow Possesses Black Passion

Chow Chow Kennel Hjelme Piuk Chow Possesses Black Pasison Bao-Fang's Hong-Se Yue-Liang Stine Hjelme

Chow Chow Kennel Hjelme Piuk Chow Possesses Black Passion og Stine Hjelme og Arne Foss

Chow Chow Kennel Hjelme Piuk Chow Possesses Black Passion og Stine Hjelme

You may also like...