Pat Hastings seminar

I februar måned var jeg afsted på et meget interessant to dags seminar med Pat Hastings.

Pat Hastings er ekspert indenfor hunde og hunde anatomi. Det var en meget lærerig weekend, hvor vi var omkring bl.a. basis hunde anatomi, hvordan man evaluerer den strukturelle kvalitet af hvalpe og voksne hunde. Vi var også forbi emner som opdræt/avl og udstilling.

Der var et rigtig godt mix af teori og praksis. Vi havde mange ”test hunde” af forskellige racer, som vi evaluerede og talte om. Jeg havde et par af mine Chow Chow’er med. Mandela om lørdagen og Maggie om søndagen. Det var meget spændende at høre Pat Hastings tanker om strukturen hos Chow Chow’en – og om mine to Chow’er.

Der blev taget mange noter den weekend og jeg glæder mig at hendes bøger kommer med posten. Helt sikkert en dame jeg gerne vil møde igen.

/Stine

You may also like...