Best in Show…igen!

Da Mandela sidste år vandt Best In Show tænkte jeg det var ”once in a lifetime”, da Chow Chow’en har ikke historie for sådanne resultater i her Danmark. Men der blev jeg klogere. På DKKs internationale udstilling i Vejen d. 11. juni 2017 gik Mandela endnu engang hele vejen og vandt Best In Show…igen!

En helt exceptionel præstation for racen – og Mandela er med til at skrive nyere dansk Chow Chow historie. Jeg er så stolt af ham.

Chow Chow Hjelme Piuk Chow Possesses Black Passion og Stine Hjelme

 

Vejen mod sejren

Vi startede med racebedømmelsen hos norske Anne Indergaard, som gav Mandela Bedst i Racen og sendte ham videre til gruppekonkurrencen. Her tog han den finske dommer Kirsi Honkanen med storm og hun gav han sejren i gruppe 5. Vel og mærke over den hund, der dagen forinden var blevet Best In Show.

Gruppe 5 var sidste konkurrence inden Best In Show, så der var desværre ingen pause for Mandela. Det var ned fra podiet og direkte ud af store ring, for at løbe ind som repræsentanten for gruppe 5. Mandela gjorde det super godt og viste sig fint, selv om jeg kunne mærke han begyndte at blive lidt træt. Det var dog ikke noget, som var synligt for den hollandske dommer Rony Doedjiens, der udtog Mandela blandt de fire hunde, der skulle placeres. Som sidst blev jeg stolt over at skulle vinde en Best In Show placering, men tænkte slet ikke pladsen som nr. 1. Det var derfor en stor og glædelig overraskelse, da Chow Chow’en blev annonceret som vinderen!

Tænk engang at han gjorde det igen - 2.397 hunde var tilmeldt udstillingen og Mandela var den bedste af dem alle :-) 

Mandela – BIS BISS INTCH NORDCH DKCH SECH NOCH FICH CZCH DEVDHCH NLCH LUCH KLBCH NORDV14 16 DEROSG15 KLBV15 KBHV15 DKV15 DKKV15 16 NLCLW16 Piuk Chow Possesses Black Passion

You may also like...