Opdatering på 2016

Det er gået godt i 2016. Nye titler, ny hund og første kuld af Chow Chow hvalpe i Kennel Hjelme.

MANDELA
Mandela satte Chow Chow’en på landkortet her i Danmark med to store præstationer.

BEST IN SHOW – for første gang i over 25 år vinder en Chow Chow Best In Show på en international udstilling i Danmark. Læs mere i nyheden Best in Show.

WINNERS CUP – for første gang nogensinde vinder en Chow Chow Winners Cup ved Show of Winners (et ”gallashow” for de mest vindende hunde på tværs af racer) Læs mere i nyheden Show Of Winners.

Igen i år løb Mandela af sted med sejen som RACEVINDER i Dansk Kennel Klub og ÅRETS CHOW CHOW i Dansk Chow Chow Klub for andet år i træk (3. år i træk som bedste Chow Chow hanhund i Danmark). Herudover har der været en række flotte præstationer; Klubvinder han (for andet år i træk), Hollandsk Klubvinder, Hollandsk champion, Gruppevinder i Holland, Nordisk Vinder.

NELLY
Nelly har i 2016 ikke været på så mange udstillinger, da hun skulle have hvalpe. Hun har dog klaret det flot, og har bl.a. vundet bedste tæve på to udstillinger i Danmark og en i udlandet. Det var i Holland, hvor hun vandt det sidste CACIB og dermed titlen som INTERNATIONAL CHAMPION. Herudover endte hun som Klubvinder tæve nr. 3 og Årets Chow Chow tæve nr. 5

Udover karrieren har Nelly også brugt tid på være mor. Det blev til 4 skønne hvalpe, som alle har fundet dejlige familier, de er flyttet ind hos.

MAGGIE
I starten af året flyttede Maggie ind og hun er faldet godt til i flokken. Hun har været med på lidt udstillinger og har bl.a vundet Best in Show Baby nr. 5 (national udstilling) og Best in Show hvalp nr. 4 (international udstilling). Hertil har Maggie været en rigtig skøn legetante for Nellys hvalpe.

You may also like...