Danske vindere og en ny champion

Lene og jeg var taget af sted til Dansk Vinder 2015 udstillingen i Herning d. 1. nov. 2015 – og sikke en dag! Nye titler og endnu en gruppesejr i hus.

Chow Chow Kennel Hjelme Bao-Fang's Hong-Se Yue-Liang BIM og Piuk Chow Possesses Black Passion BIR Herning 2015

I Chow Chow ringen førte både Mandela og Nelly sig frem, og vandt hhv. bedste han og  tæve – og dermed fik de begge titlen Dansk Vinder 2015. Lene fik sin debut som Chow handler, og viste Nelly i bedst i racen konkurrencen mod Mandela og jeg. Trods Lene og Nellys fine handling blev det Mandela, som vandt bedst i racen (BIR), hvilket er hans 10. BIR placering i Danmark i år – og hans 8. danske udstilling i træk, hvor han er placeret som BIR/BIM.

For Nelly blev det andet år i træk som Dansk Vinder, da hun også vandt titlen sidste år. I år var dette Nellys første udstilling efter hun var fyldt 2 år, så dagens certifikat udløste ikke mindre end 4 nye champion titler til Nelly; Dansk, Finsk, Svensk og Nordisk Champion.

I Border Terrier ringen gik det også godt. Gizmo vandt først sin klasse og blev derefter placeret som 3. bedste tæve.

Om eftermiddagen skulle Mandela repræsentere Chow Chow racen i store ring. I år var der sørøver tema i store ring. Alle hjælpere var klædt i pirattøj, bagtæppet var et sørøver skib og i det ene hjørne af ringen var skattekisten gemt i ”standkanten”. En fin ramme for årets sidste DKK udstilling.

Som altid var der stærk repræsentation af flotte hunde i gruppe 5, men Mandela klarede det flot og løb af sted med gruppesejren under special dommeren Peter L. Jensen. Det blev Mandelas 5. gruppeplacering i år.

Chow Chow Kennel Hjelme Piuk Chow Possesses Black Passion BIG Herning 2015, Peter L Jensen

Mandela: INTCH, NORDCH, DKCH, SECH, NOCH, FICH, CZCH, NORDV14, KLBCH, KLBV15, KBHV15, DKV14, DKKV15 Piuk Chow Possesses Black Passion
Nelly: DKCH, SECH, FICH, NORDCH, EUJW14, CZJCH, KLBJCH, SEJV14, SV14, DKJV14, DKV14 15 Bao-Fang’s Hong-Se Yue-Liang
Gizmo: EUJW14 Hjelme Once Upon A Time

You may also like...