Gruppevinder i Hillerød 2015

Sikke en oplevelse! Mandela strøg til tops og vandt en plads i Best In Show finalen på DKKs internationale udstilling i Hillerød d. 20. sep. 2015!

Chow Chow fra Kennel Hjelme, Piuk Chow Possesses Black Passion vinder BIG Hillerød 2015

Det startede som en våd oplevelse, da race bedømmelsen blev afholdt udenfor i regnvejr. Mandela var ikke særlig påvirket af vejret og var helt indstillet på at arbejde for de dejlige kødboller, jeg havde i lommen. Det gav pote og den irske dommer Florence Fahey valgte Mandela som bedst i racen - og med i hatten fulgte også titlen Københavnsvinder 2015 :-)

Nu var det bare at vente nogle timer på gruppekonkurrencerne, som heldigvis foregik indendørs. Mandela fik slappet af og var igen helt klar, da forbedømmelserne gik i gang. I store ring blev vi udtaget blandt de fire bedste i gruppe 5 og spændingen steg. Det var den danske dommer Gunnar Nymann, som dømte og han skulle nu se de 4 finalister rundt i ringen igen – og Mandela performede bare rigtig godt. Det mente Gunnar også og han placerede Mandela som vinder af gruppe 5 og sendte ham dermed videre til Best In Show –(BIS). Det blev desværre ikke til en placering i BIS finalen, men jeg er oven ud tilfreds og stolt af at vinde Bedst i Gruppen med Mandela :-)

Mens Mandela og jeg arbejdede hårdt i ringen sad min farmor og forældre hjemme i sofaen og fulgte med på live streamingen. Det blevet hujet og heppet til den helt store guld medalje. Det er altid dejligt med opbakning fra sidelinjen.

“Mandela” INTCH, NORDCH, DKCH, SECH, NOCH, FICH, CZCH, NORDV14, KLBCH, KLBV15, KBHV15 Piuk Chow Possesses Black Passion

You may also like...